Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Fail trolling

 

Δεν είμαι σίγουρος τι είναι πιο εκνευριστικό… Τα “έγκυρα” δημοσιογραφικά blogs (υπάρχουν μπόλικα τέτοια) όπως ήταν το troktiko που ανέβαζε πραγματικά ό,τι να ‘ναι ή κάτι βλαμμένα πιτσιρίκια που διαβάζουν όλη μέρα 9 gag ή 4 chan (αλήθεια υπάρχει κάποιος νοήμων άνθρωπος που θα μπορούσε να μου εξηγήσει τι διάολο παίζει με αυτό το site;) και νομίζουν οτι έχουν πιάσει τον τέτοιο απο τ’ αρχίδια (όπως είχε πει και ο Οικονομέας).

funny-gifs-who-needs-pants

Τα πιτσιρίκια αυτά λοιπόν θεωρούν τρομακτικά αστεία την τέχνη του trolling. Αποτυπώνεις μία μαλακία που μετα βίας θα έσκαγε ένα γέλιο στο χειλάκι στη πραγματική ζωή , πετάς και αυτή τη φάτσα μετά      troll κι έτοιμο το χιουμοράκι… Οκ , λοιπόν , no prob…no harm done.

funny-gifs-scumbag-penguin

Τι γίνεται όμως όταν πας να κάνεις trolling στη πραγματική ζωή; Εγώ θα σας πω μικροί μου νάνοι: ξαφνικά , αντί για αστείος καταντάς εκνευριστικός, ηλίθιος και μέγας κόπανος.

funny-gifs-jackie-said-no

 

Έτσι έχουμε και την περίπτωση του “θανάτου” του ειδώλου Τσάκωνα . Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι παίχτηκε, κάποιος θεώρησε ξεκαρδιστικό να γράψει οτι το είδωλο αυτοκτόνησε και αμέσως όλα τα γαμάτα μπλόγκ αναπαρήγαγαν την είδηση. Το  είδωλο , περιττό να πω οτι ζει και βασιλεύει . Ηell yeah!

 

tumblr_m2pjubEvYA1qzf1uxo1_250

 

Eπίσης να σας ενημερώσω μιλώντας για έγκυρη πληροφόρηση οτι προσφάτως πέθανε και ο Νίκος Καββαδίας.

Τέσπα το συμπέρασμά μας σήμερα ήταν:

 

sq Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε σε διάφορα blogs.

sq Μην αναπαράγετε ηλίθιες δημοσιεύσεις.

sq Δεν έχει πλάκα το trolling στη real life.

200px-Check_mark.svg Το είδωλο Τσάκωνας δε πεθαίνει ποτέ !!!

 

newego_LARGE_t_1101_54127400_type12128

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου