Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Όταν η πραγματικότητα ξεπερνα τη φαντασία


Προσωπικά , απεχθάνομαι οτιδήποτε έχει σχέση με Justin Bieber. Για την ακρίβεια και να μη παρεξηγούμαι , πιο πολύ με εκνευρίζουν αυτοί που κράζουν τον Βieber (οι οποίοι λατρεύουν να τον μισούν) , παρά αυτοί (αυτοί;;; αυτές ήθελα να γράψω) που ακούν.
Κάθε εποχή είχε και το αμφιλεγόμενο “ταλέντο” , άλλες φορές κρατάει στον χρόνο (βλ. Madonna) άλλες πάλι όχι, (βλ. milli vanilli) .
Όταν οι Vanilli fans κοιτούν αυτές τις φωτογραφίες:
images
και θυμούνται οτι κάποτε μπορεί να κλαίγανε για τα δύο αυτά παλικάρια που τραγουδούσανε (και καλά) με ρυθμό το “girl you know it’s true”, χοροπηδώντας με τα άρβυλα, το μόνο που μπορεί να σκεφτεί κανείς σήμερα είναι
template

Άχρηστη πληροφορία: ο ένας απο τους milli vanilli πέθανε απο ναρκωτικά , αν πέθανε ο milli ή ο vanilli θα σας γελάσω…
Τέσπα , το θέμα είναι οτι αυτό ακριβώς πιστεύω οτι θα γίνει με τον Bieber σε λίγο καιρό απο τώρα.
“Τότε ρε φίλε γιατί γράφεις όλη αυτή την εισαγωγή για να μας μιλήσεις τελικά για τον Μπιμπερ;” θα αναρωτηθείτε πιθανώς μικροί μου νάνοι… Γιατί , συννάνοι μου, δε θέλω να μιλήσω για τον Μπιμπερ καθ’αυτό, αλλά για τις Μπιμπερούλες (πόσο γελοίο είναι όταν το γράφεις στα ελληνικά; ), οι οποίες αγγίζουν τ’ άκρα της ηλιθιότητας:

(αντιγράφω από εδώ )

Διαγραφή μέλους από τοπικό fan club του Justin Bieber στο Καματερό

Δημοσιεύτηκε στις 6 Οκτωβρίου, 2012
Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Καματερού μετά τις πρωτοφανείς αντιδράσεις μαθητών στο 3οΓυμνάσιο λόγω της διαγραφής γνωστής νεαρής θαυμάστριας του Justin Bieber από το τοπικό fan club.
Η Xρύσα Δ. (Xricaki Belieber όπως είναι πιο γνωστή) διαγράφηκε από την Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής αργά την Τρίτη το βράδυ, καθώς ύστερα από ενδελεχή παρακολούθηση του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook τις τελευταίες δέκα μέρες, παρατηρήθηκε πως δεν χρησιμοποιούσε συχνά διάφορα σύμβολα και φατσούλες (παράδειγμα J, -_- ) στις καθημερινές ανανεώσεις του profile της και επειδή ανέβασε στον τοίχο φίλη της το επίμαχο βίντεο, που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πιο πριν, που δείχνει τον νεαρό τραγουδιστή από τον Καναδά να κάνει εμετό επί σκηνής. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η μη καθιερωμένη ανάρτηση της Παρασκευής με το custom μήνυμα «Είμαι ευτυχισμένη και μόνο που ΥΠΑΡΧΕΙΣ στην ζωή μου  JB»
Η αιφνιδιαστική διαγραφή της ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο 3ο Γυμνάσιο Καματερού με τους μαθητές του Γ2 να μην ανεβαίνουν στην τάξη για το μάθημα των Αρχαίων τη δεύτερη ώρα της Τετάρτης 3/10. Η Ελένη Χ. που  πρωτοστάτησε σε αυτή την κίνηση μας έστειλε email εξηγώντας τους λόγους της διαμαρτυρίας.
«Ntax ta xoun valei me to Xricaki  Black heart (cards) oi haters xoris logo -_- . Einai kt koritsia p dn ti ciba8oun epeidi einai pio omorfi apaftes. L Aytes einai pseftikes beliebers & haters. *** »
Μετάφραση : [Εντάξει τα έχουν βάλει με το Χρυσάκι (καρδούλα) oι μισητές χωρίς λόγο (άγνωστα σύμβολα). Είναι κάτι κορίτσια που δεν τη συμπαθούν (τη Χρύσα) επειδή είναι πιο όμορφη από αυτές. Sad Face. Αυτές είναι ψεύτικες Beliebers (fans του Justin Bieber) και haters (μισητές). Αστεράκια].
Όσον αφορά τον αντίλογο, εκ μέρους του ΔΣ της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, η  Δήμητρα Φ. στο ερώτημα μας σχετικά με το λόγο της διαγραφής της Χρύσας απάντησε τα εξής: «Καμία δήλωση. Η Χρύσα ξέρει πολύ καλά τους λόγους για τους οποίους διαγράφηκε. Το βίντεο με τον Justin να κάνει εμετό αποτελεί εσχάτη προδοσία. ΑΥΤΑ Black heart (cards)Black heart (cards)Black heart (cards)».
Η Χρύσα Δ.  βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πληροφορίες από το οικογενειακό της περιβάλλον αναφέρουν πως έχει να βγει από το δωμάτιο της τις τελευταίες 45 ώρες και έχει χάσει τα μαθήματα αγγλικών αυτής της εβδομάδας.
΄
.
.
. Credits στη Μαριάννα για την ανακάλυψη της είδησης

Τώρα που βιώσαμε το δράμα , για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ας δούμε και αυτό το βιντεάκι:
 

.
 
 
Επισημαίνω για άλλη μία φορά οτι οι μπιμπερολάβερς δεν με εκνευρίζουν (εφηβεία είναι θα περάσει) , αλλά με κάνουν να γελάω (οκ , και μου δίνουν και υλικό για το νανομπλογκ).
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου