Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωσις

 

 

Σε απάντηση του Συν-νάνου Greedy Gnome σχετικά με την εν λόγω δημοσίευσή του, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να διαφωνίσω σχετικά με τα χριστιανικά αισθήματα του εν Χρηστώ αδελφού και συν-ιδεολόγου βουλευτή και golden shower dawn-ίστα , Ηλία Παναγιώταρου.

Επίσης θα ήθελα να εγγυηθώ το ίδιο για όλα τα μέλη της χρυσής αυγής και τα χριστιανικά ιδεώδη τους αλλά και να δηλώσω οτι δεν υπάρχει περίπτωση να διαψευστώ επ’ ουδενί για αυτήν την υπεράσπιση…

 

Screenshot_1_366

ουπς!!!

(για όσους δεν κατάλαβαν ο ευγενικός kiss σκαντζόχοιρος στα δεξιά είναι ο

§¡¥£- -¥--(---¡--¥¤-¥)_thumb[2]

και φυσικά μέλος και βουλευτής της Χρυσής αυγής Γιώργος Γερμένης και το Corpus Christi κατά μία σατανική σύμπτωση είναι και το όνομα της σκανδαλώδους παράστασης και προφανώς όνομα μελωδικού πόλκα συγκροτήματος)

 

funny-gifs-dual-wielder

Αναρωτιέμαι όμως, πως και σε τέτοιου είδους συναυλίες δεν έχουμε διαδηλώσεις και φασαρίες αλήθεια;;; ή μήπως είναι λιγότερο προκλητικές απο τις θεατρικές παραστάσεις και εναρμονισμένες με τα χριστιανικά ιδεώδη;;;

… μλκες…

funny-gifs-audience-enjoying-their-shake-weights

Το απο πάνω .gif αφιερωμένο (εκτός απο τους χρυσαυγάτες)  στο παπαδομάνι / ακόλουθους της θρησκείας που κάνουν την Ελένη Λουκά να μοιάζει στρουμφάκι μπροστά τους και που υποστηρίζουν τη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις αυτές λατρείας της –αγάπα τον πλησίον σου- θρησκείας μας.

 

Για να μη τα τσουβαλιάζουμε όλα όμως:

 

Πυρά κατά των συντελεστών της θεατρικής παράστασης «Corpus Christi», των οπαδών που πήγαν να τους λυντσάρουν αλλά και τη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος.
Ο Μητροπολίτης χαρακτήρισε «θλιβερούς» και «φτηνούς» τους συντελεστές και «χυδαία μετριότητα» την παράσταση. Για τους θερμόαιμους πιστούς που δημιούργησαν επεισόδια μαζί με στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής είπε πως με τον τρόπο αυτό διαφήμισαν περισσότερο το έργο.
Στο άλλο μέτωπο αυτό της Χρυσής Αυγής ο Μητροπολίτης τη χαρακτηρίζει «μαύρη νύχτα», ενώ κάνει ειδική αναφορά στις ρατσιστικές επιθέσεις των χρυσαυγιτών κατά προσφύγων και μεταναστών που είναι αντίθετες με το πνεύμα του Χριστιανισμού.
Σε απόσπασμα του λόγου του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι θλιβερό ότι κάποιοι "χριστιανοί αγωνιστές" ταυτίστηκαν με τη Χρυσή Αυγή για να υπερασπιστούν τον Χριστό» και συνεχίζει: «Η Χρυσή Αυγή διώκει, προσβάλλει και εξευτελίζει καθημερινά τον Χριστό και το πράττει στα πρόσωπα, των προσφύγων, των μεταναστών ακόμα και των παιδιών».

Πηγή: romfaia

 

 

Η εν λόγω δήλωση απο τον συγκεκριμένο άνθρωπο , μου φαίνεται τόσο γαμάτη όσο το παρακάτω .gif

tumblr_lzexc5uO4X1r1jop8o1_500

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου