Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ & ΑΗΔΟΝΙΑ

 

 

kleftronia-ki-aidonia

ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ CAS CINE VIDEO

Περίληψη (που μπαίνει δυναμικά):

Που είναι κρυμμένα τα 20.000.000 μιας ληστείας που έγινε πριν απο 5 χρόνια;(Σιγά που είναι ικανές αυτές οι φάτσες να κάνουν ληστεία) Τα κλεφτρόνια της συμμορίας ο Άπιαστος, ο Ψήστης , ο Κάντρας, ο Καζανόβας , ο Άγαρμπος και τα “δίδυμα” περιμένουν την αποφυλάκιση του Άρχηγου (πιθανώς ο Αρχηγός να είναι όνομα και εικάζω οτι το κεφαλαίο Α δεν είναι τυχαίο… ειδικά αν κρίνω από τα άλλα ξεκαρδιστικά μέχρι δακρύων ονόματα) για να τους αποκαλύψει το μυστικό, αλλά η απογοήτευση είναι μεγάλη όταν μαθαίνουν ότι εκεί που ήταν κρυμμένος ο θησαυρός , κτίστηκε στο μεταξύ ένα πολυκατάστημα (ουάου) . Έτσι θα αρχίσει η προετοιμασία μίας καινούριας ληστείας, αντιγράφοντας τα ξένα συστήματα απο τις αστυνομικές βιντεοταινίες (έμπνευση όχι μλκίες). Αλλά και εκεί, στην κρίσιμη ώρα, θα παρουσιαστεί ένα πρόβλημα (lucky guess, η Νέλλη Γκίνη προφανώς;) που δεν το περιμένει ούτε η συμμορία με τα πειραιώτικα (οκ λοιπόν, εδώ μαθαίνουμε οτι είναι απο τον Πειραιά για κάποιο λόγο) κλεφτρόνια- και πολύ περισσότερο ο θεατής της (Εδώ “σπάμε τον τοίχο” και απευθυνόμαστε στον θεατή απευθείας… ο θεατής εδώ δεν είναι απλά θεατής, είναι πρωταγωνιστής ) πρωτότυπης αστυνομικής σατιρικής ηθογραφίας ( ή απλά ξέπλυμα χρήματος, γιατί το να έχεις δώσει τα λεφτά σου γι αυτό το πράγμα δεν εξηγείται αλλιώς) .

Διάρκεια 120’

Παρατηρήσεις

  • Τραγούδια : Γιώργος Βεντούζας… κάνεις καριέρα με τέτοιο επώνυμο;;; Really;;;
  • Ξανθός Μάγος στους πρωταγωνιστές… Να ‘ναι παρατσούκλι ; να ‘ναι καλλιτεχνικό;; ότι και να είναι το μόνο πιο priceless απο το όνομά του είναι η φάτσα του και τα μαλλιά του… Τελικά με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό:

Είναι όνομα και πράγμα… :Ρ

  • Λέτε ο Γιώργος Παπαζήσης να βάφει τα μαλλιά του;;; είναι πιο μαύρα και απο του Πασχάλη – συζυγο Αλίκης – Αρβανιτίδη.
  • Ο Κώστας Μακεδός , ο οποίος είναι ο κλασσικός χοντρός αστείος που παίζει σε όλες τις καμμένες βιντεοκασσέτες (μεγάλο όνομα στο είδος… αλήθεια) γιατί έχει το ύφος του αγάλματος του σκεπτόμενου Παλαμά (στην Ακαδημίας ντε) ;;;
  • Δεν μπορώ και ούτε θέλω να φανταστώ τι (χορευτικό προφανώς) ρόλο θα παίζουν οι υπηρέτριες της τρίτης φωτογραφίας και μάλιστα με όνομα Sex show Patsy & Linda. Μάλλον απλά θέλει να δείξει οτι η ταινία έχει και χορευτικά και γκομενάκια.
  • Ο Γιώργος Παπαζήσης, όσο και αν πάει να περάσει για “Αρχηγός” πάντα θα είναι ο Μανωλιός που καταλήγει με την Δέσποινα Στυλιανοπούλου. 
  • Η ταινία ήταν πολύ μπροστά. Ενέπνευσε πολλές ταινίες του Χόλυγουντ. Και για να αποδείξουμε οτι όταν εμείς είχαμε πολιτισμό αυτοί τρώγαν βελανίδια στα δέντρα, ιδού μερικές αποδείξεις:

 

αλλά και:

 

  • Η Νέλλη Γκίνη είναι σαν φάντασμα !!!! μπρρρρ!
  • Συνήθως οι βιντεοταινίες της εποχής ήταν 100’ το μέγιστο… Ο σκηνοθέτης όμως, έχοντας ένα περίεργο μίσος για το ανθρώπινο είδος, αποφάσισε να την κάνει 120’ ή αλλιώς 2 γεμάτες βασανιστικές ώρες, που θα έκανε τα καζάνια της κόλασης να μοιάζουν ποδόλουτρο μπροστά σ’ αυτή τη ταινία.

Οverall διαμαντάκι

BUCKEROO-thumbsup

α το εξώφυλλο της ταινίας το πήρα από το Trashmania

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου