Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Telemarketing I love you!!

Αυτό είναι ένα άρθρο που θα έπρεπε να έχει γραφτεί εδώ και πολύ καιρό. Γιατί μπορεί σα μαθητή να πίστευες ότι ο φοιτητής σημαίνει party και γυναίκες αλλά αντί γι αυτό

image

λαμβάνεις αυτό

image

και αντί γι αυτό

image

καταλήγεις να βλέπεις telemarketing μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

image

Αυτή την πολύτιμη εμπειρία θέλω να μοιραστώ σήμερα κι εγώ!

4. ΤΗΛΕΣΟΜΠΡΕΡΟ

TV-Hat ή αλλιώς το τηλεσομπρέρο. Βάζεις το κεφάλι σου αυτό το διακριτικό κράνος χώνεις και το κινητό σου μέσα και βλέπεις την ταινία σου χωρίς να σε ενοχλεί κανείς!

Βέβαια ακόμα και το καπέλο με τον ενσωματωμένο τριφτή μπροστά σε αυτό αναδίδει μία ποιότητα

23115553.03CheeseGrater 

3. Ψυχολογική ντόπα σε cd

Η γυναίκα σου άχρηστο σε ανεβάζει άχρηστο σε κατεβάζει, το αφεντικό σου έχει να σε πληρώσει 7 μήνες και η τρόικα ετοιμάζεται να σου δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Σαν από μηχανής θεός αυτό το  CD υπόσχεται πως θα σε ανεβάσει στον 7ο ουρανό! Η ελληνική έκδοση θα περιλαμβάνει φράσεις όπως “Μπράβο μάγκα είσαι ο καλύτερος του χωριού” διανθισμένο με άσματα όπως “Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα πειράζει; Πειράζει που είσαι και πολύ βεντέτα πειράζει; Όχι δεν πειράζει.”



2. ΚΑΤΟΥΡΟΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Σα βγεις στον πηγαιμό για το γήπεδο του golf, να εύχεσαι νά μη σε πιάσει κατούρημα!
Κι αν αυτή η παραποίηση της Ιθάκης σας φαίνεται αισχρή που να δείτε και το διαφημιστικό.

1. Γλυκοφάε πικροχέσε??Όχι πια

Η τελευταία διαφήμιση κινείται στην αντίθετη λογική από το telemarketing n02. Γιατί να πάς για γκόλφ και να φοβάσαι μη σε πιάσει κατούρημα όταν μπορείς να παίζεις γκόλφ όταν κατουράς!! Πετάξτε τα περιοδικά,σταυρόλεξα,sudoku από το μπάνιο και μετατρέψτε το wc σε ένα μίνι γήπεδο γκόλφ.

Προσοχή στις παρενέργειες…ενδέχεται μετά από μακροχρόνια χρήση σε περίπτωση που πάτε για κανονικό γκόλφ να σας πιάνει μία τεράστια λαχτάρα να πάτε για χέσιμο και τότε ούτε το κατουρομπαστούνι δε σας σώζει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου