Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Badass Collection, Revisited

     Εργαζόμενο αδιάκοπα μέρα και νύχτα, το εξειδικευμένο επιστημονικό νανο-προσωπικό ξετρυπώνει από κάθε σκοτεινή γωνία του διαδικτύου τους μεγαλύτερους Badasses των ημερών μας. Οι περιπτώσεις που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα παρουσιάζουν μεγάλο επιστημονικό νανο-ενδιαφέρον. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, αρχίζουμε με το πρώτο υποκείμενο μελέτης:


     Η επιστημονική νανο-ομάδα δε μπορεί ακόμα με σιγουριά να διευκρινίσει εάν η συγκεκριμένη φωτογραφία προήλθε αρχικά από website "ανδρικών" γνωριμιών ή όχι...Ένα όμως είναι σίγουρο:


     Συνεχίζουμε...Εικάζεται ότι ο κατώθι εικονιζόμενος είναι αυτός που για πρώτη φορά χρησιμοποίησε τη φράση "Your Kung Fu is weak..."


     Παρακάτω βλέπουμε έναν από τους πρώτους μαθητές του, σε ετοιμότητα:


     Virginity level: 30




     Τέλος, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους badasses στο πλανήτη, που ταυτόχρονα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σύγχρονης επιστήμης ως προς το γιατί και πως έγινε διασημότητα. Η επιστημονική ομάδα εικάζει ότι μέχρι να δωθεί απάντηση στο μυστήριο αυτό, θα έχουμε φτάσει στη θεραπεία του καρκίνου, θα έχουμε ενοποιήσει τις μεγάλες θεωρίες της φυσικής και θα έχουμε λύσει τα ενεργειακά μας προβλήματα. Δυστυχώς μέχρι τότε αγαπητοί μου νάνοι, ο παρακάτω θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου