Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

adrika amerikanika magio

Παρατηρώντας τα ποσοστά του πασίγνωστου πλέον όχι μόνο στο δικό μας κόσμο αλλά και στο γειτονικό άλφα του Κενταύρου blog μας είδα ότι πολλά άτομα το επισκέφτηκαν ψάχνοντας στο google για “adrika amerikanika magio”. Αυτό το άρθρο λοιπόν είναι αφιερωμένο στον ανδρικό πληθυσμό που θέλει να είναι κομψός ακόμα και στην παραλία. Παρακαλούνται όσοι έχουν ευαίσθητα μάτια ή καρδιά να μην πατήσουν να δουν την συνέχεια…

Untitled-1

Ξεκινήσαμε με ένα πολύ δυνατό κομμάτι…γιατί οι γυναίκες να φοράνε αυτά τα μικροσκοπικά μαγιό και να μας σκάει στη μάπα το cameltoe? Ήρθε η ώρα και για μας τους άντρες να φορέσουμε ένα μαγιό που να αναδεικνύει την αρχιδοχωρίστρα!! Πιο επώδυνο κι από το να λούζεσαι με ανοιχτά τα μάτια!

  Mfw. Because it s disturbing my eyes are burning _4a21b97ad998e00310740706cd368389΄

Στη συνέχεια έχουμε ένα πρακτικό μαγιό, γιατί σε όλους μας έχει τύχει να κοιτάμε το θαυμάσιο σπάνιο είδος κωλάρα κωλάρα που ευδοκιμεί στις ελληνικές παραλίες και να μας έχει γίνει το μαγιό αντίσκηνο.

image

image

Υπάρχει και σε κίτρινο!

image

tumblr_lfmzp6kKKs1qbs1cu

WHY???WHY?????

Τέλος έχουμε ένα μαγιό για επίσημες εμφανίσεις!!

image

Ο συγκεκριμένος κύριος όταν τον ρωτάνε τί δουλειά κάνει λέει πως είναι μοντέλο μαγιών! Σκεφτείτε το!!

Τέλος πάντων ότι και να φορέσετε στην παραλία να θυμάστε ότι το βασικό για να τραβήξετε τα βλέμματα είναι η ψυχολογία. Οπότε όταν περπατάτε καμαρωτός καμαρωτός στην παραλία να επαναλαμβάνεται από μέσα σας το άσμα “I’m sexy and I know it”.

tumblr_lt92jmndbp1r0y4m0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου