Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ηλίθιες φωτογραφίες ζώων με τα ζώα τους!

Ξεκινάμε με την κατηγορία wtf:
ροζ όπλο με μαμά και παιδάκι σε μπανιέρα, μία γεμιστήρα σαν το παλαμάρι του σάτυρου, όλα αυτά μέσα σε μία μπανιέρα με καθρεύτες γύρω γύρω (αλλοίμονο) και μία τεράστια σφουγγαρίστρα που θυμίζει σκυλί! όλα αυτά μαζί , ο τυπάκος με τις άσπρες κάλτσες που φαίνεται στον καθρεύτη αποφάσισε να την αποθανατίσει.
πάμε παρακάτω...

image

Κατηγορία ζωόφιλοι (με την κακή έννοια):

Ανωμαλόφατσα με δόντια βαμπιρ κάθεται στον αχυρώνα και ποζάρει με την κοτούλα του λες και τους πιάσανε στα πράσσα. Ελπίζω να τους πιάσανε πριν τη πράξη (μπας και τη γλυτώσει ο κόκορας) και όχι μετά.

image

Ο ζωόφιλος πάει να κρυφτει και η χαρά δεν τον αφήνει. Μπορείτε να τον εντοπίσετε?
Neeext!

image

Κατηγορία ηλίθιοι ιδιοκτήτες

δεν ξέρω αν είναι χειρότερο οτι προσπάθησε να μοιάσει με το σκυλί της ή το οτι το έβαψε ροζ! Το χειρότερο μάλλον είναι να το έβαψε ροζ για να ταιριάζει με τη στολή της. Ευτυχώς που δεν έβαλε συλικόνη στο σκυλί για να μοιάζει με την ιδιοκτήτρια

image

Θα μπορούσαν να είναι και ξεχωριστη κατηγορία creepy. Τελικά αποφάσισα οτι είναι απλά ηλίθιοι.

image

Και εδώ θα μπορούσε να είναι μία ξεχωριστή κατηγορία αγκαλίτσας. Αλλά κοιτώντας το βλέμμα του σκύλιού, μιλάμε για άλλο ένα ηλίθιο (πιθανώς γκέη) ιδιοκτήτη.
και ακολουθεί το καλύτερο για το τέλος....

image

Κατηγορία "όλα τα παραπάνω μαζί"

Backround που σκοτώνει. Κακάσχημες αμερικάνικες ανωμαλόφατσες με υποψία μουστακιού για τον άντρα (ο Θεός να τον κάνει) και μία γερή εσσάνς τρομακτικού Μητσοτάκη απο τη γυναίκα.
Τα ρούχα τους ούτε που μπορώ να φανταστώ που το βρήκανε και για ποιό λόγο τα διαλέξανε εκτός και αν δουλεύουν σε βεστιάριο και έχασαν κάποιο στοίχημα.
Η γάτα είναι σαν να θέλει να απολογηθεί για τα αφεντικά της. Δυστυχώς μετά την μαγειρέψανε.

image

άχου τα μωρέ...


Απο το http://www.oddee.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου